GOSSIMIJNE VEGHEL

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 678 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gossimijne Veghel. Meer weten? Ontdek meer

18 sep 2022 om 22:30 Jammer dat we weer t verkeerde hebben gekregen. Helaas al vaker voorgekomen. Was waarschijnlijk laatste keer dat we besteld hebben. Je besteld vis en krijgt vlees....
4 sep 2022 om 10:50 Helaas geen bezorging op zaterdag. Weinig smaak aan de spareribs (wel veel spareribs) en het eten was 10min later klaar dan aangegeven op thuisbezorgd.
2 sep 2022 om 11:54 Lekker eten, gied van smaak en nog goed warm. Bezorging snel en vriendelijk
27 aug 2022 om 22:52 Bezorging volgens afspraak. Erg lekker en meer dan genoeg!
19 aug 2022 om 20:10 Ruim voldoende en erg smakelijk. Vriendelijke bezorging!
15 aug 2022 om 23:43 Bestelling was niet compleet. Vervolgens meerdere malen geprobeerd het restaurant te bellen maar werd maar niet opgenomen. Voor mij is het niet voor herhaling vatbaar aangezien je toch best wat betaald voor je eten.
15 aug 2022 om 21:11 Was weer erg lekker en ruim voldoende. En keurig volgens afspraak bezorgd!
7 aug 2022 om 19:07 Heerlijk gegeten zoals we dat gewend zijn van Gossimijne. Een aanrader! Bestellen en bezorgen lijkt tegenwoordig kinderspel en gaat bijna vanzelf.
3 aug 2022 om 20:09 Het was weer even geleden dat ik bij GM had besteld, maar waarom eigenlijk? Het aanbod is zo goed en zo smakelijk en nog steeds behoorlijk betaalbaar. Ook wat waard in deze "barre" tijden ;) Misschien een volgend keer minder lang wachten.
16 jul 2022 om 9:20 super lekker en goede bezorgging
6 jul 2022 om 11:48 Heerlijk weer. Altijd goed bij Gossi
24 jun 2022 om 23:25 Niet vers