GOSSIMIJNE VEGHEL

GOSSIMIJNE VEGHEL Gossimijne, da's thuis ook heel lekker!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 659 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gossimijne Veghel. Meer weten? Ontdek meer

15 mei 2022 om 1:33 We hebben soms tegenvallende keren gehad met gossie, het is erg inconsequent. Vandaag was het helemaal super!
6 mei 2022 om 20:16 Ze belde zelfs of ze het eerder konden brengen. Top service en goed eten.
6 mei 2022 om 10:28 Perfect snelle bezorging, en eten was perfect op smaak!
2 mei 2022 om 10:55 Helaas viel het erg tegen. De champignons met gehakt en mozzarella was erg waterig en totaal geen smaak aan. En voor de borrelhapjes die we ook besteld hadden met de sausjes waren ze de sausjes vergeten. Die hebben ze wel nagebracht hapjes waren koud
17 apr 2022 om 20:01 Vandaag helaas geen gekruide frietjes.verder was alles zoals altijd heerlijk.
9 apr 2022 om 10:27 Bezorging was top! Laten we daarmee beginnen. Een mix voor 2 personen besteld, hoeveelheid was prima. Alleen was het eten niet wat ik had verwacht. De friet was het hoogte puntje voor mij zelf. Mijn broer vond het wel lekker, vandaar 3 sterren.
3 apr 2022 om 20:33 17.00u besteld, kon op z’n vroegst pas om 18.00u bezorgen waren er pas om 18.20u. Spareribs en friet waren lauw. Saté wel heel lekker spareribs lekker en mals maar niet heel speciaal als ik eerlijk ben. Ik proefde niets terug van de cherry-cola.
3 apr 2022 om 18:43 Altijd snel en lekker eten Bezorgers ook heel vriendelijk. Top tent!
12 mrt 2022 om 22:08 Precies op tijd. Lekker warm, ruim voldoende.
14 feb 2022 om 22:11 Everything was great but found a bit of plastic in the saúde.
13 feb 2022 om 19:33 Zoals gewoonlijk was het weer super lekker en zeker genoeg eten, we hadden nog friet over. Bezorging top, netjes optijd
12 feb 2022 om 22:07 Wij hebben vandaag de proeverij voor 2 personen afgehaald en het was heerlijk! Grote porties en lekkere smaken! Zeker een aanrader :-)