GOSSIMIJNE VEGHEL

Recentebeoordeling


4 sterren uit 691 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Gossimijne Veghel. Meer weten? Ontdek meer

22 jan 2023 om 20:36 Eten was koud
21 jan 2023 om 21:24 Levering volgens afspraak. Alles lekker warm en ruim voldoende!
1 jan 2023 om 21:12 Wel goed. De vega burger is ook lekker. Alleen jammer dat er kip in het door ons vegetarisch bestelde gerecht was verwerkt.. Dit werd echter wel opgelost na een belletje. Binnen 20 minuten hadden we de juiste. Vriendelijke bezorgers.
17 dec 2022 om 22:30 De tjeminee salade genomen maar viel erg tegen,de brie smaakte nergens naar en wat er in de salade zat was ook erg karig en ook weer geen smaak aan helaas dus ook niet opgegeten ...gelukkig had ik friet en loempia's erbij besteld.
11 dec 2022 om 22:07 Goed op tijd bezorgd. Eten was heerlijk en goed warm. Voor herhaling vatbaar.
2 dec 2022 om 21:40 Geen complete bestelling en de nalevering was een half uur later toen alles al op was
27 nov 2022 om 19:31 Prima spareribs met veel vlees aan de botjes en heerlijke frites. Aanrader!
11 nov 2022 om 23:30 Goed snelle levering. Waren erg veel frietjes en brood en niet zoveel scampi's voor de prijs. Salade was doorweekt met dressing. Frietjes waren heel lekker maar genoeg voor 4 ipv 2.
3 okt 2022 om 20:16 35 min te laat
18 sep 2022 om 22:30 Jammer dat we weer t verkeerde hebben gekregen. Helaas al vaker voorgekomen. Was waarschijnlijk laatste keer dat we besteld hebben. Je besteld vis en krijgt vlees....
4 sep 2022 om 10:50 Helaas geen bezorging op zaterdag. Weinig smaak aan de spareribs (wel veel spareribs) en het eten was 10min later klaar dan aangegeven op thuisbezorgd.
2 sep 2022 om 11:54 Lekker eten, gied van smaak en nog goed warm. Bezorging snel en vriendelijk